Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Nieuws

Professionaliseringsprijs PGO Management Consultant voor Eelke Pol

Eelke Pol, auteur van Strategisch HRM en recensent voor Managementboek, is bekroond met de Professionaliseringsprijs PGO Management Consultant.

Justin van Lopik | 15 maart 2012 | 1-2 minuten leestijd

De jury van de Professionaliseringsprijs PGO Management Consultant heeft haar keuze dit jaar laten vallen op Eelke Pol, auteur van Strategisch HRM en recensent voor Managementboek. De prijs, een initiatief van de Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de Vrije Universiteit Amsterdam, wordt jaarlijks uitgereikt aan een PGO-MC alumnus die met boeken en artikelen een breed gewaardeerde bijdrage levert aan de ontwikkeling van het adviesvak.

Pol dankt zijn bekroning aan zijn activiteiten op het terrein van strategisch HRM. Over dit onderwerp schreef hij het eerder genoemde Strategisch HRM, dat niet alleen in het hoger onderwijs wordt gebruikt, maar ook op veel plaatsen in de adviespraktijk.

Het is de 14e keer dat de Vrije Universiteit de Professionaliseringsprijs PGO Management Consultant uitreikt. De professionaliseringsprijs van PGO MC is een juryprijs, en de editie van dit jaar werd voorgezeten door Doede Keuning. In het juryrapport motiveert de jury de keuze. ‘Organisaties adviseren is veel meer dan sheets bakken en stickertjes plakken, zoals ik eerder heb gezegd tijdens het laudatio voor Theo van Iperen (auteur van Fuseren is topsport, red.), de vorige winnaar van de professionaliseringsprijs. Ons vak vraagt om integere, nieuwsgierige, dienstbare, bescheiden en veerkrachtige professionals, die professionele twijfel kennen en die voortdurend productief maken in onderzoek, studie en het werken aan publicaties. Wij zullen dat blijven faciliteren en aanmoedigen!’

Eelke Pol is als organisatieadviseur verbonden aan bureau Rijnconsult. Zijn Strategisch HRM is een van de bestverkochte HRM-boeken bij Managementboek.nl

Over Justin van Lopik

Justin van Lopik is werkzaam bij Managementboek en hoofdredacteur van Managementboek Magazine, platform voor business professionals.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden