Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Stappenplan E-reader

Op deze pagina wordt stap voor stap uitgelegd welke handelingen u moet verrichten om een e-book op uw e-reader te kunnen lezen.

  • De e-books van Managementboek.nl kunnen in principe worden gelezen op alle e-readers die het epub formaat ondersteunen. Het onderstaande stappenplan is getest op een BeBook en de Sony e-reader

Stap 1

Om een e-book op uw e-reader te kunnen lezen, dient u eerst Adobe Digital Editions op uw PC te installeren. Om dit te kunnen doen, is het nodig om vooraf een Adobe ID aan te maken. Dit kunt u doen op de site van Adobe. U kiest rechts bovenin voor Sign in en vervolgens voor Create Adobe Account.

Stap 2

U kunt nu Adobe Digital Editions installeren. Dit kan via de site van Adobe. Volg de link hierboven en kies voor Installeren.

Stap 3 Kies vervolgens voor Ja

Stap 4

Kies voor Volgende, en daarna achtereenvolgens voor Installeren en Sluiten

Stap 5

Kies voor Akkoord

Stap 6

Adobe Digital Editions opent nu en u kiest voor Doorgaan Hierna logt u in met uw Adobe ID

Stap 7

De installatie is voltooid. U kunt nu op Managementboek.nl uw e-book naar keuze bestellen.

Na betaling van uw e-book ontvangt u een bevestiging, waarin een link staat naar Uw account, waar u uw e-book kunt downloaden. Het e-book van uw keuze opent dan in Adobe Digital Editions.

Stap 8

Zodra u de e-reader met de usb-kabel aansluit op uw computer verschijnt een nieuw icoon. U sleept de gekochte boeken naar dit icoon. Het e-book staat nu op uw e-reader.

Ga direct naar een overzicht van de beschikbare e-books

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht op onze pagina met veelgestelde vragen.

Extra hulp nodig met het installeren? Neem dan gerust contact met ons op: E-mail: info@managementboek.nl Telefoon: 010-4731397 (Van ma t/m vrij tussen 08:00 uur en 18:00 uur bereikbaar)

Stappenplan iPad of Android tablet | Stappenplan PC of Mac | Stappenplan e-reader | Stappenplan e-book openen met Adobe Digital Editions

Ga direct naar een overzicht van de beschikbare e-books

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden