Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Mijn bedrijf verkopen?

Wat komt er dan op mijn pad

Paperback Nederlands 2017 9789082615630
Verkooppositie 4977Hoogste positie: 512
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Het boek “Mijn bedrijf verkopen?” probeert een brug te slaan. Het is geschreven voor de MKB ondernemer die zich oriënteert op bedrijfsopvolging. Het brengt hem inzicht in de belangrijkste financiële, fiscale, juridische en emotionele aspecten.

Het boek “Mijn bedrijf verkopen” is niet bedoeld om van hem een vakspecialist te maken. Maar wel om begripsvorming aan te reiken. Zodat hij sturing kan geven aan het verkoopproces. Zodat hij de juiste keuzes kan maken in het proces van bedrijfsoverdracht.

Het boek “Mijn bedrijf verkopen” behandelt de belangrijkste stappen van oriëntatie tot afronding. Dat helpt de lezer om grip op het proces van bedrijfsoverdracht te houden. Ook wordt ingegaan het nut van de bedrijfswaardering en de belangrijkste waarderingsmethoden. Daarmee kan de lezer de belangrijkste denklijnen van zijn overnameadviseurs begrijpen.

Het boek gaat in op de factoren die het verschil tussen waarde en prijs bepalen. Deze kennis helpt hem om de prijsvorming positief te beïnvloeden. Het boek gaat in op het financieringsvraagstuk bij de bedrijfsovername. Zo kan de lezer grote financiële risico’s voorkomen.

Ook behandelt het boek fiscale aspecten, zodat belastingheffing kan worden uitgesteld of voorkomen. Het boek behandelt de belangrijkste juridische aspecten, met name de regels en jurisprudentie. Dit helpt om valkuilen te voorkomen. Ten slotte gaat het boek in op de emotionele aspecten die bij MKB ondernemers het rationele denken beïnvloeden. Deze kennis helpt om emotionele blokkades te onderkennen. Zodat rationeel gezien een optimaal resultaat bereikt wordt.

Specificaties

ISBN13:9789082615630
Trefwoorden:bedrijfsovername
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Uitgever:BBO&F breda
Druk:1
Verschijningsdatum:26-6-2017
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Mijn bedrijf verkopen?