Managementboek.nl gebruikt cookies.

Dit is agile

Nederlandstalig | Gebonden
Verkooppositie: #18645
61 dagen in de top 100
Onze prijs: € 23,95
Vandaag voor 23:00 uur besteld,
morgen in huis.

Ook verkrijgbaar als

Samenvatting

'Dit is agile' is een fascinerende reis langs alle facetten van agile, zoals backlogs, stand-up meetings, retrospectives, specification by example, agile dashboards en test driven development. Sander Hoogendoorn deelt in dit boek zijn ruime kennis en ervaring met het coachen van en werken in agile teams. Dankzij de vele illustraties en praktijkvoorbeelden is 'Dit is agile' niet alleen een...Toon volledige samenvatting

Inhoudsopgave

Dit is agile
Dankwoord

-Waarom waterval niet werkt
-Wat is agile?
-Korte iteraties
-Samenwerken in teams
-Samenwerkende rollen
-Agile requirements
-Schatten
-Plannen
-Agile implementeren
-Hobbels en kuilen
-Ten slotte

Index

Specificaties

EAN:9789043025324
Taal:Nederlandstalig
Bindwijze:Gebonden, 208 blz.
Uitgever:Pearson Education NL
Druk:1e druk, 2012

Over Sander Hoogendoorn

Als principal technology officer en agile-expert bij Capgemini is Sander Hoogendoorn voortdurend betrokken bij de innovatie van softwaredevelopmentprocessen en –technieken. Zowel bij Capgemini als bij internationale klanten.

Hoogendoorn heeft veel projecten gecoacht, schrijft boeken over UML en agile en publiceerde meer dan 200 artikelen in internationale tijdschriften. Hij is een gewaardeerd en inspirerend spreker op vele internationale conferenties en organiseert seminars en workshops over agile, software schatting, design patterns, software architectuur, UML en .NET.

Hoogendoorn is lid van Microsoft's Partner Advisory Council voor .NET en diverse andere redactionele en adviesraden. Hij is daarnaast de chief architect van Capgemini's agile software development platform Accelerated Delivery Platform (ADP).