Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

HSP op de werkvloer

Geen opgave, maar een gave

Paperback Nederlands 2024 9789024429066
Nog niet verschenen, verwacht op 17‑06‑2024
24,95

Samenvatting

Hoogsensitieve mensen zijn doorgaans zeer gemotiveerde, toegewijde en hardwerkende werknemers. Ze excelleren op tal van vlakken, zijn vaak zeer ambitieus en perfectionistisch en leggen de lat hoog voor zichzelf. Er is echter ook een keerzijde.

Hooggevoeligen zijn veel stressgevoeliger en krijgen sneller een burn-out dan anderen. Onder de juiste omstandigheden echter kunnen HSP’ers echt schitteren, en dan is hun hooggevoeligheid geen opgave, maar een gave.

In dit boek legt internationaal gerenommeerd HSP-deskundige Susan Marletta Hart uit wat erbij komt kijken om als HSP’er ook in je werk je eigen weg te kunnen vinden, zelf keuzes te maken en je grenzen aan te geven. Ook leidinggevenden vinden in dit boek een schat aan informatie over hoe om te gaan met deze koningsklasse medewerkers.

Specificaties

ISBN13:9789024429066
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:17-6-2024
ISSN:

Over Susan Marletta Hart

Drs. Susan Marletta Hart bracht het begrip hooggevoeligheid bekend in Nederland en is een internationale autoriteit op dit gebied. Ze heeft een praktijk voor hooggevoelige mensen in Oegstgeest en geeft regelmatig HSP-retreats en -trainingen in Zeeland, Castricum en Zwitserland. Daarnaast coacht en traint ze personen en bedrijven op het gebied van bewustwording en verandermanagement. Ze schreef zeven boeken, waaronder de bestseller Leven met hooggevoeligheid, van opgave naar gave en ze ontwikkelde de communicatietheorie De horizontale en verticale dynamiek®, waarin ze de twee basisbehoeften van de mens blootlegt. Susan leeft en werkt afwisselend in Zwitserland en Nederland.

Andere boeken door Susan Marletta Hart

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        HSP op de werkvloer